Funksjoner

ADPLAY har mange nyttige funksjoner får å gjøre din skjerm perfekt for deg. Under er en liste over funksjoner som er inkludert ved kjøp. Vi tilby også muligheten til skreddersydde integrasjoner om dette er ønskelig, klikk her for mer informasjon om integrasjoner.

Nyheter

Med nyheter kan du legge til en nyhets feed fra en rekke nyhetskilder fra hele verden.  Man velger land, nyhetskilde og stil, så er denne funksjonen oppe å går. De norske nyhetskildene vi tilbyr er NRK, VG og Aftenposten.

RSS Strøm

RSS strøm henter inn innlegg og artikler fra dine yndlings sider. Alt du må gjøre er å taste inn nettadressen til siden du vil bruke, og hvor ofte den skal oppdateres. Du kan selv konfigurere om bilder/video skal inkluderes.

Bilde galleri

Med bilde galleri eller frem-visning som funksjonen heter i ADPLAY, kan du velge en rekke bilder som skal vises. Du kan still på tiden mellom bildene og om du vil ha ramme rundt bildene. Alt du må gjøre er å laste opp bildene du vil bruke og velge de som skal brukes.

Mine data

Mine data gir deg muligheten til å koble et tekst felt opp til en tekst fil via en nettverksadresse eller Dropbox. Når du har knyttet opp en fil, kan du stille på teksten med fonter og størrelser som du vil.

Vær

Vær funksjonen gjør at du kan vise værmelding på en egenbestemt lokasjon og tidspunkt. Du kan velge mellom prognose vær time eller daglig, du kan til og med styre hvor mange prognoser som skal vises fra 1 – 6.

Tid og dato

Tid, dato og agenda er de tre funksjonene ADPLAY inneholder for å gi deg alle tids- og dato visningsmulighetene som trengs. Tid funksjonen gir deg mulighet til en konfigurerbar klokke eller nedteller. Dato funksjonen kan vise datoen, sammen med tid og ukedag. Agenda funksjonen henter informasjon fra enten Google kalender eller Outlook kalenderen, og viser hva som skjer i løpet av det valgte tidsrommet.

Video

Med våre video funksjoner kan du vise videoer fra Youtube og Vimeo. Du fører inn nettverksadressen til videoen og bestemmer startpunkt på videoen. Du kan også styre volumet på videoen om ønsket.

Audio

Audiofunksjonen gir deg mulighet til å spille av en egen lydfil. Du fyller ut nettverksanddressen til din MP3 eller OGG spilleliste. Du kan deretter tilpasse volumet etter ditt behov.

Sosiale medier

Med våre sosiale medie funksjoner kan du legge til innlegg eller feed fra en rekke sosiale nettverk. De inkluderte er Facebook, Instagram, Twitter og LinkedIn. Du stiller bare inn hvilken konto og hva som skal hentes.

QR kode

Med QR kode funksjonen kan du legge til din egen QR kode. Denne QR koden kan føre brukeren til en valgt nettverkadresse, eller være en liten tekst som vises.

Kart og trafikk

Med Kart og Trafikk funksjonen kan du legge til et kart fra Google Maps til en valgt lokasjon, du kan deretter flytte og zoome for å stille kartet inn slik du ønsker. Det kan også skrus på trafikkvisning, som viser hvor mye trafikk det er på veiene innenfor det valgte område.
Meny