Funksjoner

ADPLAY har mange nyttige funksjoner får å gjøre din infoskjerm eller digitaltskilt perfekt for deg. Under er en liste over funksjoner som er inkludert ved kjøp. Vi tilbyr også muligheten til skreddersydde integrasjoner om dette er ønskelig, klikk her for mer informasjon om integrasjoner.

Nyheter

Med nyheter kan du legge til en nyhetsfeed fra en rekke nyhetskilder fra hele verden.  Man velger land, nyhetskilde og stil, så er denne funksjonen oppe å går. De norske nyhetskildene vi tilbyr er NRK, VG og Aftenposten.

RSS Strøm

RSS strøm henter innlegg og artikler fra dine yndlingssider med RSS-muligheter. Alt du må gjøre er å legge inn nettadressen til siden du vil bruke, og hvor ofte den skal oppdateres. Du kan selv konfigurere om bilder/video skal inkluderes.

Bildegalleri

Med bildegalleri, eller fremvisning, som funksjonen heter i ADPLAY, kan du velge bilder som skal vises i et slideshow. Du kan stille tidsintervall mellom bildene og om du vil ha ramme rundt bildene. Alt du må gjøre er å laste opp bildene du vil bruke, og velge de som skal brukes.

Mine data

Mine data gir deg muligheten til å koble et tekstfelt opp til en tekstfil via en nettadresse eller Dropbox. Når du har knyttet opp en fil, kan du stille på teksten med fonter og størrelser som du vil.

Vær

Værfunksjonen gjør at du kan vise værmelding på en egenbestemt lokasjon og tidspunkt. Du kan velge mellom værprognose for time eller dager, du kan til og med styre hvor mange prognoser som skal vises fra 1 – 6.

Tid og dato

Tid, dato og agenda er de tre funksjonene ADPLAY inneholder for å gi deg alle tids- og datovisningsmulighetene som trengs. Tidsfunksjonen gir deg mulighet til en konfigurerbar klokke eller nedteller. Datofunksjonen kan vise datoen, sammen med tid og ukedag. Agendafunksjonen henter informasjon fra enten Google kalender eller Outlook kalender, og viser hva som skjer i løpet av det valgte tidsrommet.

Video

Med våre videofunksjoner kan du vise videoer fra Youtube og Vimeo. Du legger inn nettverksadressen til videoen og bestemmer startpunkt på videoen. Du kan også styre volumet på videoen om ønsket.

Audio

Audiofunksjonen gir deg mulighet til å spille av en egen lydfil. Du fyller ut nettverksadressen til din MP3 eller OGG spilleliste. Du kan deretter tilpasse volumet etter ditt behov.

Sosiale medier

Med våre funksjoner for sosiale medier kan du legge til innlegg eller feed fra en rekke sosiale nettverk. De inkluderte er Facebook, Instagram, Twitter og LinkedIn. Du stiller bare inn hvilken konto og hva som skal hentes.

QR kode

Med funksjonen for QR-kode kan du legge til din egen QR-kode. Denne QR-koden kan føre brukeren til en valgt nettverkadresse, eller være en liten tekst som vises ved scanning av koden.

Kart og trafikk

Med funksjonen for Kart og Trafikk fra Google kan du legge til et kart fra Google Maps til en valgt lokasjon, du kan deretter flytte og zoome for å stille kartet inn slik du ønsker. Det kan også skrus på trafikkvisning, som viser trafikkstatus for veiene innenfor det valgte område.