Integrasjoner

ADPLAY har mange muligheter til integrasjoner. Vi har muligheten til å skreddersy integrasjoner til dine behov. Under er en liste over eksempler på mulige integrasjoner.

Finn.no

Med integrering til Finn.no vil du få muligheten til å vise/bruke salgsinformasjon og salgssider til Finn.no. Du kan selv redigere hvordan og hvor på skjermen dette skal vises.

Avinor

Med integrering til Avinor vil du få muligheten til å vise/bruke flyruter fra Avninor. Du kan selv redigere hvordan og hvor på skjermen dette skal vises. Det er også full mulighet til å bruke denne integrasjonen til å vise Avinors parkeringsoversikt.

Entur

Med integrering til Entur vil du få muligheten til å vise/bruke ruter fra Entur. Du kan selv redigere hvordan og hvor på skjermen dette skal vises.

Workplace

Workplace integrasjonen gir deg muligheten til å vise mange av funksjonene Workplace tilblyr som arrangementvisning.

Vy

Med Vy integrasjonen kan du vise alle tog og buss ruter/tider til ditt valgte område.

Kolumbus

Kolumbus integrasjonen gjør at du kan vise alle ruter og tider til Kolumbus. Du kan selv begrense hvilke områder og tider ruter skal vises for.

Ruter

Ruter kan integreres for å gjøre det mulig å vise alle ruter og tider til ulike lokasjoner.

Yammer

Yammer integrasjonen gir deg muligheten til å vise mange av funksjonene Yammer tilblyr som arrangementvisning.

Power BI

Ved å integrere med Power BI får du tilgang til å vise og visualisere statistikk og data på dine skjermer.

Bane Nor

Bane Nor integrasjonen gjør at du kan vise alle ruter og tider til Bane Nor. Du kan selv begrense hvilke områder og tider ruter skal vises for.